joi, 23 septembrie 2010

Concurs pentru bloggeri - Caravana Reducerilor miniPRIX vine in judetele Neamt, Bacau si Botosani

miniPRIX lanseaza un concurs saptamanal pentru bloggeri, cu premii care constau in vouchere de 100 lei pentru cumparaturi online de pe site-ul miniPRIX. 


Saptamana aceasta, bloggerii din judetele Neamt, Bacau si Botosani au ocazia de a castiga trei vouchere de 100 lei pentru cumparaturi online de pe miniprix.ro participand la un concurs cu premii care constau in trei vouchere de 100 lei pentru cumparaturi online de pe site-ul Miniprix. 


Campania se deruleaza pana maine, 25/9/2010, ora 23:59, asa ca trebuie sa postati cat mai repede. 


Cine castiga:
Bloggerul care a recomandat, la finalul campaniei, sambata, ora 23:59, concursul unui numar cat mai mare de bloggeri din regiunea lor primeste un voucher de 100 lei pentru cumparaturi online si transport gratuit. 

Bloggerul care a adunat, pana la finalul campaniei, cele mai multe comentarii la articolul sau despre Caravana Reducerilor Miniprix primeste cadou un voucher de 100 lei pentru cumparaturi si transport gratuit. 


Cel mai norocos blogger inscris in campanie primeste un voucher de 100 lei prin tragere la sorti!


Important: Toti bloggerii care se inscriu in concurs primesc cadou o reducere de 10% la orice comanda de peste 100 lei din magazinul online Miniprix.ro si transport gratuit pentru orice comanda.



Ce trebuie sa faceti:
 
 Pentru a te inscrie, scrie un articol despre campania “Caravana Reducerilor” cu link catre www.miniprix.ro.
Articolul trebuie scris pana sambata 25 septembrie, ora 23:59 si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: 

- Weekendul acesta caravana reducerilor online miniprix.ro  trece prin judetele Bacau, Botosani si Neamt. Printre produsele care pot fi cumparate se numara Pantaloni de la 9 lei,  camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 48 lei, accesorii de la 1 leu, “Happy Hour - Reduceri Surpriza” si, cel mai important, TRANSPORT GRATUIT la orice comanda. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 25-26 septembrie, pentru adrese de livrare in judetetele  Bacau, Botosani si Neamt." 
- In articol trebuie sa descrieti si un produs/tinuta din magazinul www.miniprix.ro.


 Dupa ce ai scris articolul, trimite un mail cu adresa articolului pe adresele de mail caravanareducerilor@yahoo.com sau blogatu@gmail.com.
 E-mailul trebuie sa cuprinda:


1. Adresa unde se gaseste articolul 
2. Adresa de e-mail de contact
3. Sa specifici de la ce blogger ai auzit de acest concurs (ajutandu-l astfel sa castige unul dintre cele trei vouchere) 

Astea fiind spuse, va invitam la concurs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu