luni, 27 septembrie 2010

Castigatorii primei saptamani de concurs - Caravana Reducerilor miniPRIX

Weekend-ul trecut, Caravana Reducerilor miniPRIX a trecut prin judetele Neamt, Bacau si Botosani. Cu aceasta ocazie, miniPRIX a organizat un concurs pentru bloggeri, ale carui premii au constat in vouchere in valoare de 100 lei pentru cumparaturi online de pe site-ul miniPRIX si transport gratuit.

Chiar daca am avut de oferit numai trei vouchere, toti bloggerii care s-au inscris in campanie au primit cadou o reducere de 10% pentru prima comanda de peste 100 lei facuta pe site-ul miniPRIX si transport gratuit.

Dar sa nu mai lungim suspansul si sa dezvaluim castigatorii celor trei vouchere in valoare de 100 lei pentru cumparaturi de pe miniPRIX!
Acestia sunt:
Premiul pentru cel mai bun referrer: kristofer93.
Premiul pentru cele mai multe comentarii: Roxy's blog.
Premiul pentru cel mai norocos blogger, acordat prin tragere la sorti: Frogu se plimba.

Ceilalti bloggeri care au participat la concurs merita si ei felicitarile noastre, deoarece au scris articole interesante si au castigat cate o reducere de 10% si transport gratuit pentru o comanda online de pe site-ul miniPRIX!

Toti participantii la concurs vor fi contactati de catre un reprezentant miniPRIX pentru a primi voucherele in valoare de 100 lei sau reducerile de 10%!

Fiti pe faza si votati pe site-ul miniPRIX judetele in care doriti sa vina weekend-ul viitor Caravana Reducerilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu